fbpx

Attracties huren Sint-Truiden

attracties huren Sint-Truiden#1 attracties huren Sint-Truidenattracties huren

Dk-Rents is uw uitgesproken attractieverhuurder voor unieke springkastelen.

Dk-Rents verhuurt reeds bijna 2 decennia attracties, u kan er dus van op aan dat wij uw event met de nodige zorg uitvoeren. Duizenden feestjes hebben we voorzien van de nodige springkastelen, van klein tot groot, gedurende de afgelopen jaren. Allemaal voeren we ze uit met de nodige professionaliteit. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Bij Dk-Rents kan u allerlei soorten eventmateriaal terugvinden voor uw events in Sint-Truiden, waaronder springkastelen.
Onze focus ligt vooral bij opblaasbare attracties zoals springkastelen, obstakelbanen, waterattracties, ... maar we hebben evengoed tafels en stoelen, rodeostieren, sweepers, lasershooting etc.
Wil je enkel springkastelen huren voor in je eigen tuin, binnenlocatie, park, ... dan kan dit zonder problemen. Grotere events kunnen we echter ook voor uw uitwerken.

Attracties huren nabij Sint-Truiden

Kijk zeker ook eens voor springkastelen in Sint-Truiden:

Dk-Rents is uw beste gesprekspartner voor het huren van attracties. We houden er van om u het beste materiaal aan een correcte prijs te leveren. Met elke klant en elk event, focussen wij op een perfecte uitvoering zodat u zich kan concentreren op uw rol als perfecte gastheer/gastdame. We zorgen ervoor dat elke attractie naar onze normen voldoet op vlak van reinheid en veiligheid. We zijn toonaangevend op vlak van veiligheid en zullen hier nooit op inboeten om meer omzet te genereren. NOOIT.

Verhuur in Sint-Truiden

Naast ons ruim aanbod van grotere attractie welke u bij ons kan huren in Sint-Truiden, zijn we ook uw specialist springkastelen huren. Zijn uw kinderen dus toe aan een waterspringkasteel op een zomerse dag, overweeg ons dan zeker voor uw volgende gelegenheid. We hebben een ruim en divers aanbod, bekijk dus zeker eens al onze springkastelen.
Onze springkastelen zijn te huur in Sint-Truiden. Bent u dus van plan om een feestje te organiseren in Sint-Truiden, overweeg ons dan zeker om attracties te huren. Elk topfeest heeft immers behoefte aan topmateriaal en dat kan u bij Dk-Rents verkrijgen.
Dk-Rents heeft al hetgeen u nodig heeft om dat éénmalig, uniek event te organiseren. Of het nu bij u thuis is of een groot bedrijfsevent, we maken er een erezaak van om u een stressvrij en plezierig event te bezorgen.
dynamic io trk code
Days

Start
EndSome items are not available for the selected delivery method.
Subtotal (estimate):
Delivery Fee (Change Address):
Bewaar adres

Ga verder met winkelen
Enter Address Information (edit)
Locate

If you are taking measurements for a structure such as a building or fence, please provide the height of the structure here. If height does not apply to the wash, for instance for a gutter wash, leave this field empty. Please note if you enter a value here after taking measurements, you will need to take measurements again.